top of page

Együttműködő

partnereink

Ezen az oldalon megtalálhatjátok együttműködő partnereinket, viszonteladóinkat, valamint vidékünk látványosságait, természeti értékeit.

Klikk a logóra vagy névre, hogy az Ő honlapjukra navigálj.

Hucul Lovasudvar - Szőlősardó

Megbízható hucul lovakon, kényelmes Füredi túranyergekben, tapasztalt, történelmi ismeretekkel felvértezett vezetővel járhatjátok be a környék hegyeit völgyei. 

Holló Vendégház - Szögliget

Otthonos vendégház, egész évben változatos programokkal. Lovaskocsizás, lovastáborok, disznótor, íjászkodás, gyalogtúrák. 

Ardó Apartman - Szőlősardó

Nyolc felnőtt elhelyezésére alkalmas, gyönyörűen felújított, kiválóan felszerelt apartmanház az erdő alatt. 

Égerszög községe

Az Éger-völgy csücskében elhelyezkedő barátságos, piciny település. Története egészen a 12. századig vezethető vissza

Teresztenye községe

Igazi kis ékszerdoboz. Szőlősardó után, az Éger-völgy közepén elhelyezkedő zsákfalucska. A falu körül gyönyörű tanösvénnyel, szépen rendben tartott horgásztóval várja a látogatókat. 

Farm Burger & BBQ 

Esztergomban és Vácott található első osztályú, kézműves burgerező. Ciprusi grillsajtunk egy része itt találja meg élete értelmét ;)

A környék látnivaló,

természeti kincsei

Rudabányai bányató és látogatóközpont

Gyönyörű bányató, kristálytiszta vízzel, valamint a tó felett újonnan épült látványtárral és Rudabányán a Rudapithecus látogatóközponttal. 

Az Aggteleki-karszt felszín alatti világa

Számos cseppkőbarlang található az Aggteleki Nemzeti Park területén. Az 1200 barlang közül a legkedveltebb turista látványosságok a Rákóczi-barlang, Kossuth-barlang, Baradla-barlang és a Vass Imre-barlang.

Edelényi kastély

Állandó és időszaki kiállításokkal, valamint több napos programcsomagokkal várja az érdeklődőket a 18. század elején épült Kasténysziget.

A világ legnagyobb könyve 

Szinpetri vízimalmában található a világ legnagyobb könyve. Az 1420 kg súlyú könyv 2010 óta tartja a helyét a Guiness rekordok között.

Művészetek magtára - MagArt

Bódvaszilas településén álló, volt Eszterházy uradalmi magtár ad helyet a különböző állandó és időszaki természetművészeti kiállításoknak. 

bottom of page